Domů » Napsali o nás » Den otevřených dveří Televize Kolín

Den otevřených dveří Televize Kolín

7. 10. 2017
Publikoval:
844 přečtení

Pokud vás zajímá, jak probíhá tvorba reportáží v regionální televizi, máte jedinečnou příležitost dozvědět se podrobnosti. V sobotu 7. října představí členové regionální Televize Kolín své studio všem zájemcům. Návštěvníci uvidí historickou techniku z 20. století i moderní vybavení, díky kterému vznikají reportáže.

04.10.2017 08:22
(Aktualizováno: 4.10.2017 08:22)
Počet zhlédnutí: 88
 

Den otevřených dveří pořádá Televize Kolín poprvé. Hlavním bodem programu budou workshopy zaměřené na tvorbu zpravodajských příspěvků. Dozvíte se, jak probíhá příprava redaktora a jestli je těžší práce v terénu nebo ve studiu. Proč musí kameraman posilovat ruce nebo co všechno musí na počítači zvládat střihač.

Veškerou techniku si budete moci vyzkoušet. Členové týmu budou po celou dobu akce všem přítomným k dispozici a zodpoví jakékoli otázky, na které budou znát odpověď.  

Na své si přijdou i příznivci historické techniky. V provozu budou originální magnetofony z Československého rozhlasu, bude možné prohlédnout si kameru na 16 mm film a zblízka prozkoumat profesionální střihací stůl na filmové pásky.

Televize Kolín vznikla v roce 2006, jako jeden ze zakládajících členů projektu České televize Digináves. Původně studio sídlilo v DDM Kolín na Zámecké, v roce 2010 proběhlo stěhování do prostor ZŠ Bezručova. V současné době se studio nachází v budově školní jídelny ZŠ Bezručova, kam se přesunulo v roce 2015.

 

MěÚ Kolín
Oddělení marketingu a propagace

 

URL odkazhttp://www.mukolin.cz/cz/obcan/mestsky-urad/odbory-meu/oddeleni-marketingu-a-propagace/063447-den-otevrenych-dveri-televize-kolin.html

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

Dalších 4 článků v kagegorii Napsali o nás .
Doporučujeme
OBRAZEM: Kolínská televize otevřela veřejnosti své studio

[caption id="" align="aligncenter" width="211"] Kolínský deník[/caption] Kolín – Nadšení amatéři...

Televize Kolín měla v sobotu den otevřených dveří

[caption id="" align="aligncenter" width="384"] Logo Svoboda Info[/caption] Kolín - Den otevřených...

Ukážeme natáčení, střih i titulkování

[caption id="" align="aligncenter" width="300"] Logo Kolínského Presu[/caption] TV Kolín je...