Domů » Fotogalerie » Promítání Televize Kolín 2016

Promítání Televize Kolín 2016

18. 2. 2016
Publikoval:
3190 přečtení

Malý sál Kina 99 sloužil 17. února od 16 hodin členům Televize Kolín. Ti si připravili program pro veřejnost, kde představili svou tvorbu za rok 2015.

Celý program trval hodinu a půl a byl rozdělen do několika bloků. Každý blok byl jinak tematicky zaměřen. Přibližně 30 diváků si tedy mohlo prohlédnout vybrané reportáže ze sportu, z kultury a z Kmochova Kolína.

Mezi promítáním reportáží představili členové televize divákům vlastní fungování Televize Kolín. Dále představili nový web a studio, kam se přestěhovali v létě loňského roku, nebo jak probíhá natáčení reportáží na Kmochově Kolíně. Zajímavým bodem pro diváky mohlo být povídání o jejich nápadech do budoucna, kam se řadí například vybudování kolínského televizního a rozhlasového archivu.

Svůj čas dostala i krátkometrážní tvorba. Promítal se dokument o Kmochově Kolíně 2010 od Petra Hejcmana, kolínského filmaře a ředitele Kina 99. Dalším promítaným snímkem byl příběh Polní soud, který natočila Skupina historické šermu Páni z Kolína ve spolupráci s Lubošem Čepkem.

Speciálním bodem programu bylo představení nového loga Televize Kolín, jehož zveřejnění je spojené s desetiletým výročím televize.

Odpolední projekci předcházela projekce pro školy v zaplněném Velkém sále, kde jako hosté vystoupili dramaturg Zpráviček na ČT:D Petr Kopecký a stážistka ze Zpráviček Renáta Sikorová.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

Dalších 7 článků v kagegorii Fotogalerie .
Doporučujeme
Fotogalerie TV Kolín

Fotogalerie ukazuje běžnou a každodenní práci kameramanů a redaktorů TV...

Otevřená Vinice

Ve středu 27. 6. se tradiční Otevřená ulice přesunula do...

DOD17! objektivem

[ngg_images source="galleries" container_ids="13" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0"...