Domů » Fotogalerie » Projekt Jak se dělá televize s Českou televizí

Projekt Jak se dělá televize s Českou televizí

21. 10. 2015
Publikoval:
3114 přečtení

Celostátní setkání školních televizí se konalo ve dnech 16. – 17. 10. 2015 v Příbrami. Zástupci 14 školních televizí z různých koutů České republiky se zúčastnili přednášek a besed. Tým TV Kolín ve složení Kristýna Frymlová, Filip Fryml, Jakub Mazuch a Petr Novotný dorazili na místo již ve čtvrtek večer.
Program začal přednáškou moderátorky počasí v České televizi Taťánou Míkovou, která posluchačům přednášela o práci moderátorů počasí a celkové přípravě programu. Následovala beseda s moderátorem Reportérů ČT Markem Wollnerem, kterého vystřídal programový ředitel České televize Milan Fridrich. Ve 14:00 se uskutečnilo zahájení projektu a prezentace školních televizí. Každá představila svoji specializaci a ukázala některé své reportáže. Od 18:00 se nejen školní televize, ale i veřejnost těšili na besedu s Václavem Moravcem.
Sobotní program začal přednáškou dramaturga ČT:D Petra Kopeckého a moderátora ČT24 Tomáš Drahoňovského. Přednášky probíhali paralelně. Následovala beseda Roberta Záruby. Program zakončil Jakub Železný.
Celý program – besedy a přednášky osobností mohli zájemci sledovat živě na webových stránkách projektu jaksedelatelevize.cz

Fotogalerie

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

Dalších 7 článků v kagegorii Fotogalerie .
Doporučujeme
Fotogalerie TV Kolín

Fotogalerie ukazuje běžnou a každodenní práci kameramanů a redaktorů TV...

Otevřená Vinice

Ve středu 27. 6. se tradiční Otevřená ulice přesunula do...

DOD17! objektivem

[ngg_images source="galleries" container_ids="13" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0"...